Prodej rodinné domy, 110 m2 - Vršovka

Cena: 6 498 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 27 987 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Náchod
Lokalita: Vršovka
PENB: G
Aktualizace: 03.05.2024 15:17
Číslo zakázky: 57329
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 2800 m2
Postaveno z: cihla
Sklep: ano
V atraktivní lokalitě s nádherným výhledem na Sněžku a okolí nabízíme rodinný dům k prodeji. Dům se pyšní krásnou rovinatou zahradou, která zahrnuje jezírko a ovocný sad, vytvářející dokonalý ráj pro odpočinek a relaxaci. K domu patří také celá řada vedlejších staveb, včetně letní kuchyně s posezením a domečku, který lze využít i k trvalému bydlení.

Samotný dům je dvoupodlažní, přičemž v přízemí se nachází prostorná kuchyně spojená s obývacím pokojem, koupelna a praktická prádelna s toaletou. K dispozici je také vstup do dílny, což ocení zejména kutilové či nadšenci pro práci s rukama. Na prvním patře domu pak najdete velkou ložnici s vlastní toaletou a dostatečnými úložnými prostory. Dům dále nabízí půdní prostory s možností dalšího využití.

Neváhejte využít této jedinečné nabídky a získejte domov s rozlehlou zahradou ještě dnes. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku!
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 180 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop