Prodej, Byty 3+kk, 83 m2 -

Cena: 3 290 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 14 170 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Náchod
Lokalita: Náchod
Ulice: Řezníčkova 452
PENB: G
Aktualizace: 17.02.2024 00:22
Číslo zakázky: 53951
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nově k prodeji prostorný byt 3+kk v Náchodě.

Nabízíme prostorný byt o rozloze 83 m2, nacházející se v 3. nadzemním podlaží. Tento byt prošel částečnou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Jeho výhodná poloha v blízkosti Jiráskova gymnázia poskytuje atraktivní lokalitu, která se nachází v bezpečné a klidné části města Náchod.

Byt nabízí následující dispozici: vstupní chodba, koupelna, samostatná toaleta s výhledem na zámek, prostorná kuchyně s velkým obývacím pokojem, samostatná ložnice a dětský pokoj, který lze využít i jako pracovnu. Součástí bytu je také komora.

Sklep k bytu není. Místo něj je za domem dřevěná stavba s místností, kde lze uložit např. kola, kočárek nebo lze prostor použít pro uložení jiných věcí.
Nemovitost patří dle PENB do energetické třídy G.

Náchod, malebné město v Královéhradeckém kraji České republiky, se vyznačuje bohatou historií a impozantním Náchodským zámkem, který přitahuje návštěvníky z celého světa svou nádhernou architekturou a historií. Město je známé také díky svým tradičním událostem a festivalům, které oživují jeho ulice. Díky své poloze blízko české hranice s Polskem je Náchod ideálním místem pro výlety do přírody a objevování okolních památek.

Byt je v osobním vlastnictví, s financováním Vám rádi pomůžeme.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 508 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop