Prodej byty 3+1, 65 m2 - Jaroměř - Pražské Předměstí

Cena: 2 600 000 Kč
Informace k ceně: Poplatek družstvu za převod 36300 Kč., včetně prov
Financování:na hypotéku za 11 198 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Náchod
Lokalita: Jaroměř
Ulice: Josefa Šímy 775
PENB: D
Aktualizace: 22.04.2024 14:41
Číslo zakázky: 55231
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: družstevní
Patro: 5
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý družstevní byt 3+1 o obytné ploše 65 m2, který se nachází v žádané lokalitě Jaroměře. Byt je umístěn ve 4. patře dobře udržovaného a nedávno revitalizovaného domu s novým výtahem.

Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s dechberoucím výhledem na malebné Krkonoše přímo z jejich oken. Díky pečlivé údržbě je byt připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic, stačí vymalovat a provést drobné opravy. Doporučujeme pouze ýměnu kuchyňské linky.

Vstupní chodba bytu je neobvykle prostorná a díky šikovnému uspořádání vestavěných skříní nabízí velkorysé úložné prostory, což je v panelových domech spíše raritou. Celkově nízké náklady na bydlení jsou dalším významným bonusem tohoto atraktivního bydlení, byt je proto vhodný i na investici s předpokládaným pronájmem 12 - 13 000.

Převod z družstevního podílu do osobního vlastnictví není možný. Tento byt je však ideálním řešením pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě s výhledem, který nikdy neomrzí.

Pro zájemce po telefonickém kontaktu nejprve zašleme odkaz na virtuální prohlídku, Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že si zamilujete tento byt stejně, jako jsme si zamilovali my.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 61 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop